Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA BOTANICA CROATICA


Obnova infrastrukture


WEBSHOP


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Preminuo je profesor emeritus Ivan Habdija

  Dana 28. siječnja 2023. godine preminuo je profesor emeritus Ivan Habdija, jedan od začetnika modernih ekoloških istraživanja slatkovodnih ekosustava u Hrvatskoj.


 

Danas je promovirana trinaesta generacija hrvatsko-francuskog studija Bioindustrijske tehnike! 🥳

Suradnja Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orléansu na diplomskom studiju iz područja bioindustrije temelji se na Sporazumu o suradnji koji su čelnici dviju institucija potpisali u studenom 2007. godine. 

Trinaestoj generaciji studenata diplomskoga studija Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orléansu iz područja bioindustrije diplome je uručio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić.

Uz prorektore Sveučilišta u Zagrebu, svečanosti su nazočili dekan Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Mirko Planinić, prodekanica za razvoj i kadrove Prehrambeno-biotehnološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Jasna Novak, koordinator studija na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu prof. dr. sc. Vladimir Mrša, koordinatorica studija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu prof. dr. sc. Višnja Besendorfer i izv. prof. dr. sc. Igor Stuparević s PBF-a.

Više info: https://bre.is/SX9Kf58t

Čestitamo!

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti