Događanja

Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA BOTANICA CROATICA


Obnova infrastrukture


WEBSHOP


STUDOMAT

 


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Na natjecanju INVENTO Summit djelatnici Biološkog odsjeka osvojili treće mjesto

  U Zagrebu je 24. 3. 2023 održan INVENTO Summit The Power of Giving Back na kojem su sudjelovali djelatnici Biološkog odsjeka asistent Matej Vucić te prof.dr.sc. Ana Galov.


 

Drage kolegice i kolege,

u ime Hrvatskog udruženja slatkovodnih ekologa (HUSEk) i Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) Sveučilišta u Zagrebu, čast nam je pozvati Vas na 4. Simpozij o biologiji slatkih voda (SOBS) s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u petak, 21. travnja 2023. godine na Fizičkom odsjeku PMF-a u predavaonicama F08 i F102 (Bijenička cesta 32, Zagreb). 

Cilj ovog cjelodnevnog Simpozija je predstaviti aktualna istraživanja vezana za biologiju i ekologiju slatkovodnih ekosustava. Organizacijski odbor priprema zanimljiv i informativan simpozij, a posebno nam je drago što će naši renomirani kolege doc. dr. sc. Maja Zagmajster (University of Ljubljana, Slovenija) i dr. sc. Patrick Leitner (University of Natural Resources and Life Sciences (BOKU) i Institute of Hydrobiology and Aquatic Ecosystem Management (IHG), Beč, Austrija) održati plenarna predavanja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Vaš HUSEk

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti