Bio-X


webmail


STUDOMAT

 


Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA BOTANICA CROATICA


Obnova infrastrukture


Dan i noć na PMF-u


Karijerni centar


Izdvajamo


Poziv studentima

Studenti UP FAMNIT-a s velikim veseljem pozivaju studente Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu na 3. biološko-psihološku konferenciju.
Pridružite nam se u sunčanom Kopru od 14. do 16. rujna i predstavite svoja znanstvena dostignuća ili omiljenu temu iz biologije.
Steknite iskustvo iz prezentiranja radova, reference i nova poznanstva.
Vidimo se! 

Ukratko o konferenciji: 
Biološko-psihološka konferencija je konferencija koju organiziraju studenti za studente. Svrha konferencije je poticanje znanosti i studenata na uključivanje te sudjelovanje u znanstvenoj zajednici, motiviranje za istraživanje u struci, omogućavanje stjecanja kompetencija u pisanom i usmenom izlaganju stručnih sadržaja te povezivanje studenata i budućih stručnjaka. Pozivamo sadašnje i bivše studente biologije (prirodoslovlja, zaštite prirode i dr.) i psihologije (biopsihologije, psihoterapije, neuroznanosti i dr.) na aktivno sudjelovanje. 
Polaznici mogu prezentirati svoje dodiplomske radove, teze, disertacije, skupne projekte, seminare ili teme od interesa u obliku usmenih izlaganja ili postera. Radove će pregledati povjerenstvo sastavljeno od profesora i asistenata UP FAMNIT i odabrati one koji će biti prezentirani na konferenciji. 
Sudjelovanjem na konferenciji student dobiva potvrdu o sudjelovanju i upisu rada u COBISS katalog, koja služi kao referenca pri traženju posla i prijavi za stipendije.

Konferencija će se održati na Sveučilištu Primorska u Kopru između 14. i 16. rujna 2023. Bit će podijeljena u dva modula: biološki i psihološki modul.

 Cijena prisustvovanja je 50€. 

Na konferenciji će također predavati profesori s raznih sveučilišta koji će predstaviti svoj rad i projekte na kojima trenutno rade. Ovo studentima nudi priliku da upoznaju potencijalne mentore i prošire svoju mrežu poznanstava. 
  Prijave su otvorene do 5. svibnja. Više možete pročitati na web stranici konferencije.
 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti