O djelatniku

Dino Kuzman, mag. chem.

Zvanje: stručni suradnik
Lokacija: -029
Telefon:+385 1 4606 346
Telefon kućni:6346
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za opću i anorgansku kemiju

Nastava

sveučilišni preddiplomski

Životopis

Dino Kuzman završio je preddiplomski (2015.) i diplomski (2017.) studij na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Diplomski rad pod naslovom „Mononuklearni i dinuklearni kompleksi molibdena(VI) s derivatima 2-aminobenzhidrazida“ izradio je pod mentorstvom prof. dr. sc. Višnje Vrdoljak na Zavodu za opću i anorgansku kemiju.

Od 2018. zaposlen je kao stručni suradnik na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na Zavodu za opću i anorgansku kemiju te upisuje Poslijediplomski sveučilišni studij kemije (smjer Anorganska i strukturna kemija)

Bavi se sintezom organsko-anorganskih hibridnih polioksometalata u otopini i u čvrstom stanju te njihovom karakterizacijom pri čemi se koristi termičkom i spektroskopskom analizom te strukturnom analizom metodom difrakcije rentgenskih zraka.

Dobitnik je Posebne rektorove nagrade (2013.), sudjelovao u provedbi Otvorenog dana Kemijskog odsjeka (2017.-2019.) te predstavljanju Kemijskog odsjeka na Smotri Sveučilišta u Zagrebu (2019.).

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Izabrani projekti

2019. - danas - suradnik na projektu Metalosupramolekulske strukture i anorgansko-organski polioksometalatni hibridi (izvor financiranja: Hrvatska zaklada za znanost)