Geo_doc

Interna konferencija za doktorande, geo_doc 2020. će se održati 18. rujna 2020. s početkom u 09:30 u prostorijama Geografskog odsjeka.

PROGRAM konferencije je dostupan ovdje.

Svi zainteresirani za prisustvovanje (izuzev izlagača i njihovih mentora/savjetnika) se trebaju prijaviti putem niže dostupnog obrasca budući da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkom situacijom. 

VAŽNO: Prijave za prisustvovanje će se zaprimati po redoslijedu popunjavanja, stoga je preporučljivo obrazac popuniti čim prije!

Doktorandi koji su prisustvovali radionici u ožujku (Elsevier) u svrhu zamjene za jedan izborni predmet na doktorskom studiju, dužni su sudjelovati na jednom online predavanju u sklopu konferencije geo_doc (predavanje doc. dr. sc. Kristine Pikelj ili prof. dr. sc. Mihe Kodermana), kako bi ostvarili mogućnost zamjene za izborni predmet.

Doktorandi koji su raspoređeni u Sekciju 3 ili 4, a zbog izbornog predmeta planiraju prisustvovati Sekciji 1 ili 2, također se prijavljuju putem obrasca.

Na isti način i svi ostali izlagači koji žele prisustvovati sekciji u koju nisu raspoređeni po programu, prijavljuju se putem obrasca.

Sažetci 6. interne konferencije za doktorande.