Obavijesti

BRIDGING REGIONAL RESPONSES TO...

IGU komisija 20.32 Globalization, Marginalization, and Regional and Local Response  u suradnji sa Sveučilištem u Cluj-Napoci organizira virtualnu konferenciju BRIDGING REGIONAL RESPONSES TO MARGINALIZATION AND DISPARITIES IN A GLOBALIZED WORLD od 9.-10. kolovoza 2021.

Autor: Ivana Erdelez

Ovogodišnja interna konferencija za doktorande održat će se:

  • Geografski odsjek, Marulićev trg 19/II
  • Petak, 9. srpnja 2021. godine
  • Otvorenje u 9:30 sati
Autor: Ivana Erdelez

(internetska konferencija, nema troškova kotizacije): GEOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE KRAJOLIKA I SUVREMENIH OBLIKA TURIZMA

Odjel za geografiju i geologiju Sveučilišta Matej Bel u Banskoj Bistrici u Slovačkoj poziva na sudjelovanje na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji:

GEOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE KRAJOLIKA I SUVREMENIH OBLIKA TURIZMA 
24. lipnja 2021
 

Autor: Ivana Erdelez
Natječaj za znanstvene boravke...

Sveučilišna agencija za frankofoniju (Agence universitaire de la francophonie - AUF) raspisala je natječaj za znanstvene boravke doktoranada do 3 mjeseca u 2021. g. na sveučilištima članicama AUF-a. 

Autor: Ivana Erdelez
Znanstveni rad - rokovi pismenih ispita


U zimskom redovnom  i proljetnom izvanrednom ispitnom roku pismeni dio ispita iz Kolegija Znanstveni rad  održat će se online preko Microsoft 365 platforme. Ispitu se može pristupiti isključivo putem poveznice koja će se dobiti na službenu studentsku adresu. Zainteresirani kandidati koji su već prethodno odslušali predmet trebaju tjedan dan prije roka prijaviti ispit, na isti način, preko poveznice za prijavu ispita koju će dobiti na svoju studentsku adresu.

Autor: Ivana Erdelez

Prijavnice za polaganje ispita na poslijediplomskom doktorskom studiju ovjeravaju se PRIJE ISPITA u Uredu za poslijediplomski studij, Marulićev trg 19/II, Zagreb.

Autor: Ivana Erdelez

Sukladno zaključku Vijeća PDS-a od 16. lipnja 2016., prilikom pokretanja postupka prijave teme doktorskog rada (Dr.Sc.-01) kandidati prilažu i zamolbu za održavanje Seminara I (za doktorski studij Geografije) odnosno Javne obrane teme doktorskog rada (za Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž) koju će supotpisati i predloženi mentor/i te time dati svoju suglasnost. 

Autor: Ivana Erdelez