PMF - Geološki odsjek

RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


Na temelju prognostičkih modela od 28. studenoga, u utorak 30. studenoga 2021. godine će biti moguće obaviti teren u okviru kolegija Fizika mora na doktorskom studiju Oceanologije.

Svi studenti koji trebaju sudjelovati na terenu trebaju najkasnije do 29. studenoga 2021. u 10:00 sati ujutro u tablicu na poveznici poslanoj elektroničkom poštom potvrditi svoj dolazak na temelju koje će biti formirane dvije grupe, od kojih će svaka sudjelovati na mjerenjima na dva različita profila:

  • jutarnja grupa (prva grupa) na profilu Split - Supetar
  • popodnevna grupa (druga grupa) na profilu Nečujam - Split

U privitku poslanom elektroničkom poštom se nalaze koordinate postaja na profilima

Druga grupa bi se na istraživački brod BIOS DVA ukrcala u Supetru, stoga treba doći trajektom u Supetar i čekati nas tamo. Vozni red trajekata moguće je pronaći na stranicama Jadrolinije.

Planirana izmjena grupa je oko 12 sati u Supetru, tako da druga grupa može doći u Supetar trajektom koji polazi iz Splita u 11:00 sati, a prva grupa (koja će se kroz jutro ukrcati na i/b BIOS DVA u Splitu) se može vratiti iz Supetra u Split trajektom koji polazi u 12:30 sati.

Točna lokacija ukrcaja prve grupe na istraživački brod BIOS DVA bit će svima javljena elektroničkom poštom.

Na teren je potrebno ponijeti prikladnu odjeću i obuću, jer se očekuje nešto hladnije vrijeme nego je bilo proteklih tjedana. Tijekom noći s ponedjeljka na utorak se očekuje epizoda bure, koja bi se trebala smiriti do utorka ujutro. Također, na teren je potrebno ponijeti hranu i piće za svoje osobne potrebe.
 

Autor: Kristina Pikelj
Popis obavijesti