PMF - Geološki odsjek

Broj posjeta:
157418

Korisne poveznice

DIGITALNA OGLASNA PLOČA

Na Naslovnici stranice Geološkog odsjeka PMF-a i u odjeljcima Naslovnice možete pronaći sve aktualne obavijesti o aktivnostima na Geološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.


Za osnovne obavijesti o održavanju nastave, seminara i ispita pogledajte u nastavku ove stranice odjeljak Nastavne obavijesti, a za detaljnije obavijesti o izvođenju nastave na pojedinim predmetima, kao i pripadajuće nastavne materijale, posjetite stranice svakog predmeta.

MOLIMO STUDENTE DA OBAVIJESTI VEZANE UZ IZVOĐENJE NASTAVE POTRAŽE NA STRANICAMA POJEDINOG KOLEGIJA.

 
Za znanstvene i ostale obavijesti molimo pogledajte odjeljak OSTALE OBAVIJESTI.

 

Obavijesti o obranama završnih i diplomskih radova, kao i doktorskih disertacija molimo da potražite pod JAVNE OBRANE radova.

 

Sve obavijesti vezano uz COVID-19 i načine održavanja nastave, ispita i rada u prostorima Geološkog odsjeka molimo da potražite pod COVID-19 OBAVIJESTI.


ZA BUDUĆE STUDENTE: JESENSKI UPISNI ROK NA PREDDIPLOMSKI STUDIJ GEOLOGIJA 2021./22.

Poštovane kolege, budući studenti Geološkog odsjeka, 
23.7.2021. u 12 sati počele su prijave studijskih programa za jesenski upisni rok na platformi Postani student. Na Geološkom odsjeku u jesenskom roku upisujemo 16 studenata (15 državljana RH + jednog stranog studenta). Rok za prijavu studijskih programa i promjene prioriteta je 16. rujan 2021.g. do 14:59
Datumi upisa na preddiplomski studij Geologija bit će objavljeni naknadno, a upisi će se provoditi online.
Sve informacije o načinu provođenja upisa nalaze se na ovoj poveznici. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Uredu za studente (referada) čiji se kontakti također nalaze navedeni na toj poveznici.


NASTAVNE OBAVIJESTI

Diplomirani magistri geologije koji nisu bili predbilježeni za promociju mogu podići svoje diplome u Uredu za studente Geološkog odsjeka svaki dan od 30.7. do 4.8. te ponovno od 23.8.2021. u vremenu od 12-14:30. 

Autor: Zorica Petrinec

Natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije): Biologija , Fizika , Geologija , Kemija , Matematika ,
Interdisciplinarni doktorski studij iz oceanologije i Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž , u
akademskoj godini 2021./2022., za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti moze se preuzeti ovdje.

Autor: Damir Bucković

Studentica III. godine preddiplomskog sveučilišnog studija Geologije DINA JAGEČIĆ pristupit će polaganju završnog seminara u PONEDJELJAK, 30. KOLOVOZA 2021. godine u 10,00 sati u prostorijama Geološko-paleontološkog  zavoda  PMF-a, Seminar, (016), Horvatovac 102a, Zagreb.Tema završnog seminara je «Porijeklo populacije pijeska na plaži Sakarun»

Autor: Željka Haramina

možete naći OVDJE.

Napomena za studente koji podnose Molbu za ocjenu diplomskog rada i pristupanje obrani:

Molbe molimo podnijeti Uredu za studente najkasnije do ponedjeljka u tjednu odvijanja sjednice Vijeća Geološkog odsjeka, zaključno do 12:00 sati.

Autor: Karmen Fio Firi
Popis obavijesti