PMF - Geološki odsjek

SMOTRA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU 2021.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine održava virtualno u razdoblju od 25. – 27. 11. 2021.
Svi materijali i dalje su dosupni na stranicama PMF-a i Sveučilišta u Zagebu!


Broj posjeta:
211810

Korisne poveznice

DIGITALNA OGLASNA PLOČA

Na Naslovnici stranice Geološkog odsjeka PMF-a i u odjeljcima Naslovnice možete pronaći sve aktualne obavijesti o aktivnostima na Geološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.


Za osnovne obavijesti o održavanju nastave, seminara i ispita pogledajte u nastavku ove stranice odjeljak Nastavne obavijesti, a za detaljnije obavijesti o izvođenju nastave na pojedinim predmetima, kao i pripadajuće nastavne materijale, posjetite stranice svakog predmeta.

MOLIMO STUDENTE DA OBAVIJESTI VEZANE UZ IZVOĐENJE NASTAVE POTRAŽE NA STRANICAMA POJEDINOG KOLEGIJA.

 
> Za znanstvene i ostale obavijesti molimo pogledajte odjeljak OSTALE OBAVIJESTI.

> Obavijesti o obranama završnih i diplomskih radova, kao i doktorskih disertacija molimo da potražite pod JAVNE OBRANE radova.

> Sve obavijesti vezano uz COVID-19 i načine održavanja nastave, ispita i rada u prostorima Geološkog odsjeka molimo da potražite pod COVID-19 OBAVIJESTI.


NASTAVNE OBAVIJESTI

Poštovane kolegice i kolege studenti Geološkog odsjeka, obavještavamo Vas da je Fakultetsko vijeće PMF-a donijelo odluku o uvođenju COVID potvrda za studente od 3.1.2022. Više detalja obavezno pročitajte OVDJE.
Pozivamo Vas i na online razgovor s dekanom i medicinskim djelatnicima vezano za uvođenje COVID potvrda za studente koji će se održati putem Zoom platforme u petak 3.12.2021. u 14 h. Svi detalji i poveznica za prijavu nalaze se OVDJE. Prijave za sastanak moguće su do petka 3.12.2021. u 8 h.

Autor: Zorica Petrinec

Izlaganje Seminara I za studente koji su se prijavili kod prof. Buckovića održat će se 17.12.2021. u predavaonici 008 s početkom u 08.00 h. Dolazak svih studenata je OBAVEZAN. Svaki neopravdani izostanak sa izlaganja Seminara I sankcionirati će se umanjenjm ocjene iz Seminara I za jednu ocjenu.

Autor: Damir Bucković

Otvorene su prijave za odabir tema za seminare IV i V za sve studente koji imaju upisane te kolegije.

Pomoću Aai identiteta studenti mogu pristupiti stranicama na kojima su prikazane teme te se upisati uz slobodnu temu za pojedini seminar (ukoliko je netko već upisan za određeni seminar tema je zauzeta):

Rok za prijave studenata za određenu temu je petak 19.11.2021. do kraja radnog vremena.

Nakon prijave potrebno je javiti se predmetnom nastavniku kod kojeg ćete pisati seminar najkasnije do petka 26.11.2021. (kraj izvanrednog ispitnog roka) kako biste dobili upute i potrebnu literaturu za odabrani seminar.

Obrane seminara IV i V održavat će se u drugoj polovici siječnja 2022. godine, a obavijest o točnom datumu bit će dostupna ovdje na webu i na stranicama seminara.

Autor: Karmen Fio Firi

Podsjećamo studente da se komunikacija prema nastavnicima i ostalim službama fakulteta treba odvijati dominantno putem službenih e-mail adresa koje su iste kao i AAI identiteti. Stoga molimo da svi studenti aktiviraju i/ili provjere funkcionalnost svojih adresa. Upute o postavljanju Outlook sandučića nalaze se na poveznici Računalna podrška za studente - Geološki odsjek (unizg.hr), kao i kontakt kome se obratiti u slučaju poteškoća.

Autor: Zorica Petrinec

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata Karijernog centra PMF-a, koji će se održati 22.11.2021. u 11.00 sati.

Prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na ovom linku.

Raspored susreta možete vidjeti ovdje.

Autor: Karmen Fio Firi
Popis obavijesti