PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Geološke priče s Moslavačke gore

U Tehničkoj školi Kutina doc. dr. sc. Zorica Petrinec s Geološkog odsjeka PMF Zagreb, tijekom obilježavanja Globalnog kemijskog doručka 2023, je održala stručno predavanje pod nazivom „Geološke priče s Moslavačke gore“, a zajedno s doc. dr. sc. Franom Markovićem i asistenticom Ivom Olić održala je i radionice "Igra svjetlosti u stijenama" te "Gdje možemo susresti minerale u svakodnevnom životu?".    Domaćini događaja bili su dionici iz LAG Moslavina, Turističke zajednice Kutina i Grada Kutine koji su učenicima prezentirali inicijativu koja teži uključivanju Moslavačke gore u UNESCO svjetsku mrežu geoparkova. Više o događaju možete pročitati na portalu Radio Moslavine i Kutina.hr.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tribina o prijavi na Erasmus+...

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe na tribinu o prijavi na natječaj Erasmus+ za mobilnost studenata za studijski boravak u akademskoj godini 2022./2023. Tribina će se održati putem platforme ZOOM u srijedu 16. veljače s početkom u 15 sati. 

link: 

 https://zoom.us/j/94608030059?pwd=Y1lodXYyQURUSUgzUTNzZDdjcWFFdz09 

Meeting ID: 946 0803 0059 Passcode: 591543 

Autor: Karmen Fio Firi
Popis obavijesti

Broj posjeta:
374452