PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


RIS-RESTORE - Ljetna škola 28. -...

U okviru međunarodnog projekta RIS-RESTORE Evaluacija crvenog mulja na području Istočne/Jugoistočne Europe financiranog od strane EIT Raw Materials održat će se Ljetna škola 2022. u Zvorniku (BiH) u periodu 28. – 30.09.2022.

U sklopu radionice održat će se niz predavanja, te će se posjetiti i ležište boksita kao i tvornica Alumina. Radionica je namijenjena studentima diplomskih i poslijediplomskih studija ESEE regije (Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Grčka, Republika Sjeverna Makedonija, Albanija, Rumunjska, Bugarska).

Prijave su putem poveznice, a više o radionici i uvjetima prijave se može pročitati na mrežnim stranicama projekta.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
354786