PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Geološke priče s Moslavačke gore

U Tehničkoj školi Kutina doc. dr. sc. Zorica Petrinec s Geološkog odsjeka PMF Zagreb, tijekom obilježavanja Globalnog kemijskog doručka 2023, je održala stručno predavanje pod nazivom „Geološke priče s Moslavačke gore“, a zajedno s doc. dr. sc. Franom Markovićem i asistenticom Ivom Olić održala je i radionice "Igra svjetlosti u stijenama" te "Gdje možemo susresti minerale u svakodnevnom životu?".    Domaćini događaja bili su dionici iz LAG Moslavina, Turističke zajednice Kutina i Grada Kutine koji su učenicima prezentirali inicijativu koja teži uključivanju Moslavačke gore u UNESCO svjetsku mrežu geoparkova. Više o događaju možete pročitati na portalu Radio Moslavine i Kutina.hr.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Europska studentska iskaznica (ESC) – jedan je od temeljnih elemenata Inicijative Europske studentske iskaznice koju promovira Glavna uprava za obrazovanje i kulturu Europske komisije (DG EAC).

ESC ima za cilj olakšati provjeru studentskog statusa diljem Europe, istovremeno promičući mobilnost i zajednički europski identitet studenata u području visokog obrazovanja.

Kao dio ovih nastojanja, pokrenuli smo ESC upitnik kako bismo saznali više o tome što studenti i visoka učilišta žele od Europske studentske iskaznice te njihove stavove o trenutnoj upotrebi studentskih kartica.

Ako ste student ili radite na visokom učilištu, molimo odvojite 10 minuta vremena i ispunite naš upitnik koji je otvoren do kraja dana 4. studenog 2022.

Molimo pristupite upitniku ovdje

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
374443