KONTAKT

Ured Doktorskog studija kemije Horvatovac 102 a, 10000 Zagreb
Voditeljica ureda:
Jasna Dubrović, dipl.soc.rad.
Uredovno vrijeme:
Pon. - čet. od 12.00-15.00 sati
Telefon: (01) 4606 032
Fax: (01) 4606 034

Obavijesti

Nema vijesti!

Repozitorij

Repozitorij je prazan

Obavijesti i upisi

Obavijesti i upisi

Sveučilište u Zagrebu:

Online baza doktoranada (OBAD)

Obrasci dr. sc.

Akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija

 

PLAĆANJE ŠKOLARINA - studenti upisani od ak. god. 2016./17.

PLAĆANJE ŠKOLARINA - studenti upisani ak. god. 2015./16. i prije

 

Odluka FV-a PMF-a za oslobođenje od dijela ili cijelog iznosa školarine, studenata upisanih na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2019./2020.

 


Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu (PMF) organizira prvi Dan karijera, pod nazivom Workin' Science - WISe, koji će se održati u srijedu 7. studenog 2018. od 10 do 18 sati u zgradi Kemijskog odsjeka PMF-a, Horvatovac 102a, Zagreb.

WISe studentima PMF-a, kojih je gotovo 5 000, omogućava neposrednu komunikaciju s potencijalnim poslodavcima i uvid u široki spektar poslova na kojima tijekom i po završetku studija mogu raditi biolozi, fizičari, geofizičari, geografi, geolozi, kemičari, matematičari i informatičari različitih profila.

Istovremeno, WISe tvrtkama, ustanovama i udrugama, u čijim timovima rade stručnjaci prirodoslovno-matematičkih struka, omogućuje predstavljanje studentima PMF-a. Time se pruža izvrsna prilika za izravan kontakt i komunikaciju s budućim kandidatima za posao, kao i za stvaranje novih i širenje postojećih modela suradnje sa studentima putem studentskih praksi, što posljedično povećava mogućnost odabira najboljih i najmotiviranijih kandidata.

Kako je WISe namijenjen svim studentima PMFa (preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija), ovim putem pozivamo i Vas da posjetite WISe, te dobijete uvid o poslovima u privredi i znanosti. Također pozivamo Vas da svojim prisustvom poduprete ovo događanje, čiji su glavni organizatori motivirani studenti svih sedam odsjeka PMF-a. Tijekom WISe događanja, tvrtke koje su potencijalni poslodavci naših studenata predstaviti će se na štandovima. Izlaganja uz štandove će trajati od 10 do 18 sati, uz kraća predavanja i okrugle stolove na kojima će sudjelovati bivši studenti PMFa koji rade u različitim sektorima.

Detalje možete pronaći na: wise.pmf.unizg.hr.

Autor: webmaster KO
Popis obavijesti

Repozitorij