Novosti

...
Novosti Geografija

Webinari o radu u MS Teams okruženju

U organizaciji Microsofta Hrvatska i partnerske tvrtke Citus održat će se webinari iz područja: Power Automate, Sharepoint i Excel. Webinari su namjenjeni zaposlenicima i studentima. Webinari će se održati u razdoblju od 27.01. do 24.02.2023.


Na temelju čl. 13 Statuta i odredbi čl. 2 Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru matične ustanove.

Rok za prijavu na Natječaj je četvrtak 30. lipnja 2022. do 16 sati.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akad. god. 2021./2022.

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst, 28. veljače 2020.).

ELEMENTI  KOJI SE UZIMAJU PRI OCJENI RADA ZA REKTOROVU NAGRADU NA GEOGRAFSKOM ODSJEKU

 

Studenti su dužni do četvrtka 30. lipnja 2022. do 16 sati obaviti prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta te u studentsku referadu matičnog Odsjeka dostaviti:

  • uvezani ispis cijelog prijavljenog rada u dva primjerka, uključujući i vlastoručno potpisano pisano obrazloženje mentora o udovoljavanju kriterijima izvrsnosti, isprintano direktno s mrežne stranice Sveučilišta i
  • cijeli prijavljeni rad u elektroničkom obliku (u pdf formatu) na e-adresu studentske referade matičnog Odsjeka (referada@geog.pmf.hr),

oboje s naznakom Povjerenstvo za ocjenu studentskih radova PMF-a u postupku dodjele Rektorove nagrade za ak. god. 2021./2022.

Uz to, studenti koji prijavljuju rad za Rektorovu nagradu dužni su u Ured za studente Geografskog odsjeka dostaviti do četvrtka, 30. lipnja 2022. godine do 16 sati sljedeće dokumente:

IZJAVA

OBRAZAC

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti