Novosti

...
Novosti Geografija

Izbori za Studentski zbor PMF-a

Dekan Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu donio je odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se u srijedu 29. 3. 2023. te u četvrtak 30. 3. 2023. u vremenu od 8,00 do 20,00.  Sve informacije i dokumenti vezani uz provođenje izbora, dostupni su na poveznicama u nastavku: Odluka Dekana o raspisivanju izbora za Studentski zbor Izborno povjerenstvo PMF-a  Povjerenstvo PMF-a za prigovore Odluka o provedbi studenstkih izbora za Studentski zbor PMF-a Zakon o Studentskom zboru Pravilnik o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Kandidature za Studentski zbor Kandidacijski obrazac


Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku i obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2022./2023.

Informacije o načinu i uvjetima ostvarivanja ovoga prava kao i dokumentacija dostupni su na stranici Ministarstva:
https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/odgoj-i-obrazovanje/visoko-obrazovanje/potpore-studentima/164  
 
Za sva dodatna objašnjenja studenti mogu poslati upit na službenu e-mail adresu: prijevoz-potpore@mzo.hr ili kontaktirati telefonom: 01/4594-228, 01/4594-372.
 

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti