UPISI

Sveučilišnim zakonom od 1874. bile su na Matematičko-prirodoslovnom odjelu Mudroslovnoga fakulteta predviđene katedre za matematiku, fiziku, kemiju, zoologiju, botaniku te mineralogiju i geologiju.

Obavijesti

Marija Cindro,  dipl.iur  
Tel: 01 4606075
E-mail: referada@geol.pmf.hr

Uredovno vrijeme za studente preddiplomskog, diplomskog i dodiplomskog studija: Od ponedjeljka do četvrtka:  12:00 – 14,30

Uredovno vrijeme za studente doktorskog studija: Od ponedjeljka do petka – prema dogovoru

Autor: webmaster Geološkog odsjeka

UPISI NA PREDDIPLOMSKI SVEUČILIŠNI STUDIJ GEOLOGIJE za pristupnike koji ostvare pravo upisa u ljetnom upisnom roku provoditi će se:

u utorak 17. srpnja 2018. od 10,00 - 15,00 sati, i
u srijedu 18. srpnja 2018. od 10,00 - 15,00 sati
u Referadi za studije Geološkog odsjeka, Horvatovac 102a.

Autor: Davor Kudrnovski

Prijelaz na Geološki odsjek s drugog srodnog  visokog učilišta, moguć je prema članku 16. Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u.  Prijelaz je moguć nakon završene prve akademske godine studija i ograničen je kvotom za pojedini studijski program. O prijelazu studenta na temelju pisane i obrazložene zamolbe odlučuje Vijeće Geološkog odsjeka posebnim rješenjem.

U privitku se nalazi popis kolegija položenih na Preddiplomskom sveučilišnom studiju geološkog inženjerstva na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Zagrebu koji se priznaju kao položeni kolegiji na Preddiplomskom sveučilišnom studiju geologije PMF-a.

Autor: webmaster Geološkog odsjeka

Pošalji e-mail

Potvrda dolaska na upis - obavezno! 
Ime i Prezime
Redni broj na rang listi