PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


OSTALE OBAVIJESTI

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku i obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2022./2023.
 

Autor: Andrea Čobić
Rezultati natječaja za STEM...

Objavljeni su rezultati IV. kruga dodjele državnih STEM stipendija. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/

Rok za prihvaćanje državne STEM stipendije je do petka, 3. veljače 2023. godine, do 12 sati.

Autor: Andrea Čobić
Rezultati natječaja za STEM...

Objavljeni su rezultati III. kruga dodjele državnih STEM stipendija. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/.     

Rok za prihvaćanje državne STEM stipendije je do utorka, 31. siječnja 2023., do 12 sati.

Autor: Andrea Čobić
Znanost za sve: “Kako digitalna...

Znanost za sve: Pridruži nam se na predavanju o umjetnoj inteligenciji

Znanost za sve projekt je eSTUDENTovog tima Popularizacija znanosti kojem je cilj svim zainteresiranim osobama pokazati kako znanost nije zastrašujuća, već može biti zabavna i lako razumljiva.

Autor: Andrea Čobić
Rezultati natječaja za STEM...

Objavljeni su rezultati II. kruga dodjele državnih STEM stipendija. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/.

Autor: Andrea Čobić
Rezultati natječaja za STEM stipendije

Objavljene su rang-liste državne STEM stipendije. Rang-liste su dostupne u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/.            

Autor: Andrea Čobić

Objavljen je 2. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za akademsku godinu 2022./2023. Natječaj je namijenjen studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 1. 2. 2023.- 31. 7. 2023.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202223/

Krajnji rok za online prijave je 28. 2. 2023. u 12h (podne) - ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.

Autor: Katarina Gobo

Objavljen je natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije): Biologija, Fizika, Geologija, Kemija, Matematika, Interdisciplinarni doktorski studij iz oceanologije i Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž u akademskoj godini 2022./2023., za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti. Tekst natječaja dostupan je na poveznici: 

https://www.pmf.unizg.hr/aktualnosti?@=1n70v#news_26883

Autor: Đurđica Pezelj

Upisi kolegija Stručna praksa se mogu u zimskom semestru obavljati do 30. studenog, a u ljetnom semestru do 31. svibnja. 

Autor: Andrea Čobić

Osnovne informacije za studente prve godine preddiplomskog studija Geologija se mogu naći na dolje naznačenim poveznicama: 

Autor: Andrea Čobić

Objavljen je novi Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA131) - 1. krug Natječaja za ak. god. 2022./23.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici.

Autor: Andrea Čobić

Broj posjeta:
355220