Kontakt

Zavod za biokemiju

Kemijski odsjek
Prirodoslovno-matematički fakultet

Horvatovac 102A
HR-10000 Zagreb

Tel. +385 1 460 6400
Fax. +385 1 460 6401

E-pošta: zbk@chem.pmf.hr


Zavod za biokemiju

Predstojnica zavoda:

prof. dr. sc. Ita Gruić Sovulj

 

Voditeljica administracije: Anđelka Pilko


Molimo sve studente koji pristupaju proljetnom izvanrednom roku, sutra, 23.06.2020. da detaljno prouče smjernice za visoka učilišta koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te smjernice propisane Protokolom za provođenje ispita na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilušta u Zagrebu tijekom pandemije koronavirusa (COVID-19).  Istih ste se dužni strogo pridržavati.

Slijede generalne napomene: 

- Na ispit nemojte dolaziti ukoliko pokazujete simptome akutne respiratorne bolesti. Zaštitite sebe i ljude u svojoj okolini.

Na ovom ispitnom roku, raspored sjedenja u predavaonici je predefiniran. Ispit će se održati u predavaonici A1, a rasporedu sjedenja možete pristupiti u Repozitoriju ili klikom OVDJE. Molimo Vas zapamtite (ili si zapišite) lokaciju i broj svog sjedala.

- Prozivanje pristupnika za ispit, održat će se u 9:00 na glavnom ulazu u zgradu Kemijskog odsjeka prema broju mjesta sjedenja koje Vam je dodijeljeno. Pričakajte asistenta ISPRED zgrade, nemojte ulaziti u zgradu, obvezno održavajte socijalnu distancu.

- Prilikom prozivanja će Vas se legitimirati studentskom ili osobnom iskaznicom pa Vas molimo da iste pripremite, kako bi proces prozivanja bio brži. 

- Nakon prozivanja dužni ste dezinficirati ruke prilikom ulaska u zgradu te se uputiti u predavaonicu najkraćim putem. Tamo će Vas dočekati drugi asistent koji će Vam pomoći u pronalasku mjesta.

- Nošenje zaštitnih maski tijekom ispita nije obvezno, ali je preporučeno.

 

Iz Zavoda

Autor: Alojzije Brkić
Popis obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan