PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Sveučilište u Grazu objavilo je natječaj za dodjelu stipendije GO STYRIA RESEARCH SCHOLARSHIP 2022/23, namijenjenu studentima diplomskog i doktorskog studija i poslijedoktorandima, u svrhu vršenja istraživanja za diplomski/doktorski/postdoktorski rad. Dobitnici stipendije moći će boraviti na Sveučlištu u Grazu u makismalnom trajanju od 4 mjeseca, ali završetak studija očekuje se na matičnom sveučilištu.

Tko se može prijaviti?

STUDENTI DIPLOMSKOG I DOKTORSKOG STUDIJA:

  • koji su trenutno, ili će biti u statusu studenta tijekom ak. god. 2022./23.
  • koji već rade na svom diplomskom radu/doktorskoj disertaciji

POSLIJEDOKTORANDI:

  • koji su zaposleni na sveučlištu
  • koji su doktorirali unatrag godinu dana

Više informacija o stipendiji može se saznati ovdje, kao i putem online tribine koja će se održati 17. ožujka i 7. travnja 2022. u 13h.

Rok za prijave je 25. travnja 2022. godine do 13 h, uz napomenu da studenti diplomskog i doktorskog studija trebaju pristupiti sučelju za prijave najkasnije 19. travnja 2022.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355237