PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Dan i noć na PMF-u 2022.

Inspirirani trenutnom situacijom predstavljamo METAstabilnost. Neizvjesno i nepredvidivo, znanstveno-popularno, s nešto većom energijom nego 2021., izvest ćemo dovoljno pažljivo i umjereno stabilno!

Manifestacija “Dan i noć na PMF-u”, održat će se u petak  8. travnja 2022. u hibridnom obliku: 

  • dio online će biti dostupan putem mrežne stranice 
  • dio uživo će biti na Horvatovcu 102a, od 19 h. Prvi će puta znanstvenici PMF-a uprizoriti znanstveno-popularne izvedbe na zajedničkoj pozornici na otvorenom.

U ulozi izvođača:  Tomislav Ivanković: Metastabilni Život, Vjekoslav Kovač: Dinamika brojeva, Ernest Meštrović: Dijamanti, čokolade i skečevi…, Aleksandar Mezga: Vječna promjena – razvoj života na Zemlji, Aldin Kasumović, Ivica Smolić, Filip Erhatdt, Nikola Poljak i Marko Husar: Stvaramo crne rupe na Zemlji!, Vladimir Stilinović: Puf – nestalo…, Luka Valožić: SciRant, Damjan Jelić i Sven Vorkapić: Od ruba do središta.
U ulozi voditelja: Denis Giljević.

 

Dođite. Ne propustite. Ne dopustite da vam drugi pričaju o tome kako je bilo.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355219