PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Znanstveno-popularni festival Women...

Dvodnevni znanstveno-popularni festival Women in Science događanje je koji organiziraju 7. i 14. svibnja 2022. studenti svih odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu pod vodstvom Studentskog zbora PMF-a s ciljem promocije važnosti doprinosa žena u znanosti. Također, cilj je sudionicima pružiti bolji uvid u život znanstvenice/znanstvenika i dočarati zašto su odabrali upravo znanost kao životno usmjerenje.

Samo događanje sastoji se od predavanja znanstvenica i znanstvenica te studentica i studenata uz interaktivne radionice koje će se odvijati tijekom subote 7. i 14. svibnja ove godine. Sva predavanja održavat će se uživo u prostorijama Fizičkog, Geofizičkog, Kemijskog i Geološkog odsjeka (program Geološkog odsjeka) te će biti prenošena i u virtualnom formatu kako bi svi zainteresirani imali mogućnost prisustvovati. Predavanja će trajati pola sata, a nakon svakog predavanja bit će vrijeme predviđeno za pitanja sudionika.


U subotu, 7. svibnja možete naučiti nešto o fizici elementarnih čestica i visokoenergetskoj fizici dok u subotu 14. svibnja možete sudjelovati na predavanjima o potresima, meteorologiji, bioaktivnim tvarima, bojama u kemiji, mineralima te građi Zemlje.
 

Tko može sudjelovati? Učenice, učenici, studentice, studenti, stari, mladi, svi su dobrodošli!
Kada? 7. i 14. svibnja 2022. od 10 do 18 sati
Gdje? Bijenička cesta 32 i Horvatovac 102a
Kako se prijaviti? Putem obrasca: bit.ly/WiS_2022


Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju,
Organizacijski odbor

Poveznica na Facebook stranicu: www.facebook.com/WomenInScience.PMF
Obrazac za prijavu: bit.ly/WiS_2022 
Kontakt: women.in.science.pmf@gmail.com 

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355241