PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Pozivaju se studenti da sudjeluju u online Tjednu matchmakinga sa STEM tvrtkama koje nude plaćenu stručnu praksu za studente diplomskih studija!

Od 31.05. do 03.06. imat ćete priliku upoznati predstavnike regionalnih tvrtki iz sektora rudarstva, geologije, geološkog inženjerstva, kemijskog inženjerstva, građevine, strojarstva i sl., postaviti im pitanja i pozvati ih na 1:1 sastanak. Tjedan matchmakinga održava se u sklopu projekta RIS Internship koji osigurava plaćene stručne prakse u trajanju 1 do 3 mjeseca diljem Europe, a poziv za studente-potencijalne stažiste otvara se 1. lipnja. Dotad, imate priliku pregledati ponudu dosad prijavljenih kompanija i smisliti pitanja koja im želite postaviti.

Tjedan matchmakinga održava se putem online platforme, a detalje i upute dobit ćete nakon prijave putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRhpt1KCBEz4vIHsxCS8FGXnS2MnWo4n4imxiiQ5RvwAXt8w/viewform

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen, stoga Vas molimo da požurite s prijavom, a sudjelovanje je potpuno besplatno i fleksibilno.

Svakako Vas pozivamo da pratite web stranicu i prijavite se na Poziv za studente u lipnju.

Za dodatna pitanja slobodno se obratite na info@ris-internship.eu.

Autor: Karmen Fio Firi
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355213