PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


VAŽNO - PRODULJENI SU UPISI STRUČNE...

Dragi/e studenti/ice,nastavno na brojne upite prema Karijernom centru, obavještavamo vas da su upisi predmeta stručne prakse produljeni do 22.7., kako bi svi studenti zainteresirani za ljetne stručne prakse mogli upisati predmet i prijaviti se na praksu..

Ovdje je uključena i interdisciplinarna terenska stručna praksa u sklopu projekta ProSPer koja će se održati u Ekološkoj stanici 'Vrlika' smještenoj u selu Ježević početkom rujna.

Za upis predmeta možete se obratiti nositeljima kolegija na vašem odsjeku (Hana Fajković i Karmen Fio Firi) i referadi.

 

Napomena: stručnu praksu je potrebno odraditi i evidentirati u Online sustavu za stručnu praksu najkasnije do kraja rujna 2022

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355274