PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Europska studentska iskaznica (ESC) – jedan je od temeljnih elemenata Inicijative Europske studentske iskaznice koju promovira Glavna uprava za obrazovanje i kulturu Europske komisije (DG EAC).

ESC ima za cilj olakšati provjeru studentskog statusa diljem Europe, istovremeno promičući mobilnost i zajednički europski identitet studenata u području visokog obrazovanja.

Kao dio ovih nastojanja, pokrenuli smo ESC upitnik kako bismo saznali više o tome što studenti i visoka učilišta žele od Europske studentske iskaznice te njihove stavove o trenutnoj upotrebi studentskih kartica.

Ako ste student ili radite na visokom učilištu, molimo odvojite 10 minuta vremena i ispunite naš upitnik koji je otvoren do kraja dana 4. studenog 2022.

Molimo pristupite upitniku ovdje

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355253