PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Studenti i nastavnici zainteresirani za odlazak na CEEPUS stipendiju u akademskoj godini 2023./24. mogu se do 9. prosinca 2022. javiti lokalnom koordinatoru za navedenu mrežu prof.dr.sc. Darku Tibljašu u Mineraloško-petrografskom zavodu PMF-a, koji će im rado dati dodatne informacije.

Praksa je pokazala da je najbolje vrijeme za duže studentske mobilnosti, koje uključuju pohađanje nastave i polaganje ispita na stranom sveučilištu, prva godina diplomskog studija. Kako se sad planiraju aktivnosti za akad. god. 2023./24. za stipendije se mogu prijaviti sadašnji studenti završne godine preddiplomskog studija.

Više o samom CEEPUS programu može se na naći na poveznici

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
355239