28. svibnja 2021. godine održan je speed date događaj "Meet the Mathematicians", ove godine u online formatu. Glavna ideja događaja bila je povezati studente matematike i poslodavce koji zapošljavaju matematičare. Prijavilo se 26 tvrtki i 35 studenata. 

Kratka video predstavljanja poslodavaca koji su sudjelovali na događaju (svaka tvrtka predstavila je rad svojih matematičara i svoje potrebe) možete pogledati ovdje. Video materijali bit će dostupni do kraja lipnja, a pristupiti im mogu svi studenti.

I studenti i poslodavci su nakon događaja ispunili evaluacijske upitnike kako bismo dobili povratne informacije i pokazatelje uspješnosti događaja. Rezultate ćemo prikazati u grafičkom obliku.

Studenti su ocjenama od 1 do 5 ocjenjivali četiri komponente: kvalitetu (zanimljivost) kratkih predstavljanja, izbor tvrtki, susretljivost i kvalitetu dobivenih informacija. Rezultati su prikazani u sljedećem grafikonu.

 

S druge strane, i poslodavci su ocjenama od 1 do 5 ocjenjivali događaj kroz četiri kategorije: predpripreme i informiranje, organizaciju kratkih predstavljanja, organizacija speed datinga, moderatori. Ukupna ocjena poslodavaca prikazana je u sljedećem grafikonu.

Nakon dobrih komentara i pokoje konstruktivne kritike ne preostaje nam drugo nego zahvaliti se svima na sudjelovanju te vas pozvati da se iduće godine odazovete u još većem broju!

                                                                                                                                                      Meet the Mathematicians provedbeni tim.

 

 

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti