Ostali oglasi

Ovdje objavljujemo oglase koji bi mogli biti zanimljivi studentima i studenticama, a koji nisu oglasi za zapošljavanje (stipendije, natjecanja, izazovi i sl.).

NAPOMENA: Sadržaj oglasa i točnost objavljenih informacija, kao i održavanje oglašenih aktivnosti, isključiva su odgovornost tvrtke koja je autor oglasa i koja je oglas dostavila na objavu.


Studentsko natjecanje "Memgraph...

U tijeku je Memgraph App Challenge, natjecanje koje organizira Memgraph kako bi studentima približili svijet teorije grafova i graf analitika. U sklopu natjecanja studenti mogu napraviti cijelu web aplikaciju, implementirati graf algoritam, složiti Python skriptu ili Jupyter Notebook za analizu podataka... jedini je uvjet da iskoriste Memgraph.

 

Na natjecanje se mogu prijaviti solo ili s ekipom, a tehnologije i programski jezici nisu ograničeni, potičući što veću raznolikost ideja i samih implementacija. Rješenje se može predati do 31.12., tako da studenti imaju više nego dovoljno vremena za implementaciju.

Nagrade su $2000 za prvo mjesto, $1000 za drugo te $500 za treće mjesto, a sve ostale informacije o natjecanju nalaze se na službenoj stranici.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti