Studenti


Upisi u ljetni semestar ak. god....

Upisi u ljetni semestar ak. god. 2020/21. su od 22. veljače do 19. ožujka 2021.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz svih položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata. Za predmete koje ne mogu upisati putem studomata trebaju slati  molbu i pripadajuću uplatu ISKLJUČIVO na pisarnica@math.hr. Molimo da koristite odgovarajuće obrasce dostupne na web stranici Studenti/Obrasci za molbe i Studenti/Podaci o plaćanju.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija a koji imaju priznate ispite te zbog toga ne mogu izvršiti upis putem Studomata potrebno je poslati popis kolegija koje upisuju na mail upisi@math.hr.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu kojeg šalju na mail upisi@math.hr. Upisni listovi su dostupni na web stranici Studenti/Obrasci za molbe.

Studenti diplomskih studija koji uz upisni list imaju i molbu isto uz pripadajuću uplatu sukladno Cjeniku šalju kompletnu dokumentaciju na pisarnica@math.hr.

Studenti koji upisuju kolegij Diplomski rad odabiru temu na studomatu te šalju na mail upisi@math.hr ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Studenti/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada uz pripadajući upisni list. Ako se Diplomski rad upisuje 2 ili više puta potrebno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.

Za kolegije koje student upisuju 3 ili više puta obavezno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.

Studenti koji plaćaju participaciju u troškovima studija svoje obveze (drugu ratu) moraju podmiriti prije upisa u ljetni semestar minimalno 48 sati prije upisa.

Nakon upisa u ljetni semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodni (zimski) semestar.

Molimo da upis obavite u navedenom roku, molba za naknadni upis plaća se 400 kn.

KONTROLA UPISA - VAŽNO 

Nakon obavljenog upisa student je dužan provjeriti jesu li svi željeni predmeti na upisnom listu. Ukoliko se predmeti ne vide na upisnom listu smatraju se neupisanima i student ih ne može slušati i polagati. O eventualnim nepravilnostima poslati mail  na upisi@math.hr.

Prof. dr. sc. Nikola Sandrić
Pomoćnik pročelnika MO za nastavu

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti