Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Upute studentima o pristupanju prvim kolokvijima u studenom i prosincu 2020.

Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.

Upisi studenata preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija obavljat će se od 20. rujna do 6. listopada.

Za troškove upisa potrebno je uplatiti 130 kn (uplatnicu nije potrebno dostavljati Uredu za studente).
U pozivu na broj obavezno navesti 604070-103-OIB STUDENTA.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz SVIH položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.

Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata.
Za predmete, koje ne mogu upisati putem studomata, skeniranu molbu za upis trebaju poslati e-mailom na adresu pisarnica@math.hr.
Obrasci su dostupni na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu i ukoliko nemaju dodatnih molbi, skenirani upisni list šalju e-mailom na adresu referada@math.hr, a ako imaju i molbu, skenirani upisni list, skeniranu molbu i potvrdu o uplati naknade za rješavanje molbe šalju e-mailom na adresu pisarnica@math.hr.
Upisni listovi dostupni su na web stranici Nastava/Obrasci za molbe.

Studenti, koji upisuju kolegij Diplomski rad, e-mailom (prema gore navedenom postupku) trebaju poslati i skeniran ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Nastava/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada.

Nakon upisa u novu akademsku godinu nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu/semestar. Molimo da upis obavite u navedenom roku. Molba za naknadni upis plaća se 400 kn.

Za komunikaciju koristite e-mail adresu dodijeljenu na Matematičkom odsjeku.

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

01.
prosinca
14:15-16:15,
Zoom aplikacija
02.
prosinca
10:15-12:00,
Zoom aplikacija

Broj posjeta:
209220