Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Upute studentima o pristupanju prvim kolokvijima u studenom i prosincu 2020.

Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.

  • Molimo studente koji će pristupiti pisanim provjerama znanja da svakako prije dolaska na fakultet pogledaju na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama.
  • Na pisanu provjera znanja studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu).
  • Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Preporučamo da studenti dođu i pola sata ranije.
  • Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke.
  • Na pisanu provjeru znanja studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta.
  • Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance.
  • Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.
Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

01.
prosinca
14:15-16:15,
Zoom aplikacija
02.
prosinca
10:15-12:00,
Zoom aplikacija

Broj posjeta:
209322