Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Prvi kolokviji u ljetnom semestru akad. god. 2020./2021.

Prvi kolokviji za sve kolegije ljetnog semestra akad. god. 2020./2021. predviđeni za 19.04.2021. - 07.05.2021. planiraju se održati u prostorijama Matematičkog odsjeka prema objavljenom rasporedu uvažavajući aktualne epidemiološke mjere. Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.


UPIŠI MATEMATIKU


University Trading Tournament - POZIV

Poštovane kolegice i kolege,

Financijski klub poziva Vas na već tradicionalno studentsko natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima University Trading Tournament - UTT.
Natjecanje se održava već šestu godinu te pruža natjecateljima realan doživljaj trgovanja vrijednosnim papirima na virtualnoj burzi putem platforme Metatrader4 koju koriste profesionalni brokeri. 

UTT je projekt pokrenut od strane Financijskog kluba s ciljem povećanja financijske pismenosti te svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta.

Tijekom natjecanja sudionici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, načinima trgovanja vrijednosnim papirima te će moći iskušati ta znanja u praksi. 

Za Vas smo prije samog natjecanja u razdoblju od 06.04. do 09.04. pripremili edukativna predavanja koja će Vas upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta i načinima trgovanja vrijednosnim papirima.

Ukoliko se želite okušati u tradingu i izbrusiti svoje vještine u trgovanju vrijednosnim papirima bez da preuzimate stvarni rizik, prijave su otvorene te traju do 11. travnja.
Prijaviti se možete klikom na link:
https://forms.gle/8qB27Ty31jkLcVgBA 

Natjecanje traje od 12. travnja do 7. svibnja i sastoji se od 4 runde od kojih svaka traje po tjedan dana te tijekom sve 4 runde natjecatelji imaju priliku osvojiti brojne nagrade.

Za više informacija posjetite naš web i društvene mreže:
 
http://finance.hr/tournament/
https://www.instagram.com/university_trading_tournament/
https://www.facebook.com/UniversityTradin

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

12.
travnja
16:00-18:00,
Zoom aplikacija
14.
travnja
17:30-19:30,
Zoom aplikacija/ Youtube prijenos
15.
travnja
15:00-17:00,
Građevinski fakultet Zagreb, Kačićeva 26, predavaonica 121

Broj posjeta:
417825