Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Doc. dr. sc. Matko Ljulj izabran u European Mathematical Society Young Academy

Doc. dr. sc. Matko Ljulj izabran je European Mathematical Society Young Academy za period 2023. - 2026. European Mathematical Society Young Academy osnovan je odlukom Vijeća Europskog matematičkog društva 2022. godine kako bi se ojačala uloga i podržao razvoj karijera generacije mladih europskih matematičara, ali i kako bi se oni još bolje uključili u razvoj i proces odlučivanja u Europskom matematičkom društvu. U prvi sastav Young Academy-a izabrano je 30 europskih mladih matematičara iz 18 zemalja u ranim fazama svojih karijera, među kojima i doc. dr. sc. Matko Ljulj kojem ovim putem čestitamo na ovom iznimnom uspjehu. Puni sastav Young Academy-a možete vidjeti ovdje: https://euromathsoc.org/EMYA-list2023  


UPIŠI MATEMATIKU


Traže se volonteri za organizaciju...

Ovogodišnje izdanje Dana i noći na PMF-u ponovno će se, nakon pandemijskih virtualnih izdanja, održati u punom sastavu uživo na fakultetu, i to u petak, 5.5.2023. godine. Traže se volonteri koji bi pomogli u organizaciji i provođenu manifestacije. U principu, cijeli dan će se na fakuletu održavati razne radionice i predavanja za sve uzraste učenika i glavni zadatak volontera je da vode te radionice i razgovaraju sa zainteresiranim učenicima.

Ako ste zainteresirani za volontiranje, prijavite se što prije putem obrasca na poveznici https://forms.gle/uygvVTCeQZaENwLPA. Ako već imate ideju u kojoj radionici biste voljeli sudjelovati, možete je odabrati sa popisa, a ako imate ideju za neku novu radionicu, napišite nam to u komentaru. Ako još nemate ideju, dogovorit ćemo točnu radionicu kasnije.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti

Događanja

31.
ožujka
10:00-14:00,
Predavaonica 8, Građevinski fakultet, Kranjčevićeva ulica 2
03.
travnja
12:00-14:00,
Predavaonica 109, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
04.
travnja
16:00-18:00,
Predavaonica A002, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
13.
travnja
-
14.
travnja
12:00-16:00,
Matematički odsjek PMF-a, Bijenička cesta 30

Broj posjeta:
2061839