Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Znanstveni skupovi i konferencije

Popis održanih te nadolazećih znanstvenih skupova i konferencija organiziranih uz potporu Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Održan peti po redu Meet the Mathematicians

U četvrtak 23.5.2024. na Matematičkom odsjeku PMF-a održan je peti po redu godišnji karijerni događaj MEET THE MATHEMATICIANS, koji za cilj ima povezati studente matematike i poslodavce odnosno tvrtke koje zapošljavaju matematičare. Prvo su tvrtke kratkim prezentacijama predstavile studentima što kod njih rade matematičari i koje otvorene pozicije nude, a potom je održan career speed dating. Cilj je bio razmijeniti osnovne informacije te dogovoriti stručne prakse ili daljnje intervjue za posao, a prijavljeni studenti su u razgovorima od 5 minuta komunicirali sa svim poslodavcima u svojim grupama. Ove godine sudjelovale su sljedeće tvrtke (navedene nasumničnim redoslijedom):                                         Addiko Bank                        Lebesgue                                         A1 Hrvatska             OTP Banka                           Konzum plus                                   Mireo Croatia osiguranje             Cantab PI Adria                               Koios KPMG Croatia                     Privredna banka Zagreb                Infobip                      SN Pectinatus                     mStart plus                                      Visage Technologies              Nakon ''speed date“ dijela, studenti i poslodavci su druženje i razmjenu informacija nastavili u slobodnoj formi. Veliko hvala poslodavcima, studentima, organizatorima i provedbenom timu s Matematičkog odsjeka PMF-a što su omogućili još jedan uspješan i dinamičan Meet koji će danas-sutra uroditi mnogim uspješnim suradnjama. Vidimo se iduće godine!  


UPIŠI MATEMATIKU


HMD Stručno-metodičko predavanje, 2....

Stručna sekcija HMD-a nastavlja s organiziranjem sinkronih online stručno-metodičkih predavanja za svoje članove i sve ostale zainteresirane nastavnike.

Sljedeće predavanje održat će se u petak, 2. lipnja 2023., u 17:00 sati putem platforme Zoom.

 

Predavanje pod nazivom

 

Održivi razvoj kroz nastavu matematike

 

održat će Nada Roguljić i Julija Mardešić, viši predavači sa Sveučilišnoga odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu.

 

Napomena: Za predavanje je obavezna prethodna prijava. Prijaviti se možete ovdje najkasnije do srijede, 31. 5. 2023., u 17:00 sati. Naknadne prijave nisu moguće.

Više informacija možete pronaći na web stranici HMD-a.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti

Događanja

29.
svibnja
10:00-12:00,
Soba D102, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3

Broj posjeta:
3197859