Geofizički odsjek

GEOFIZIČKI ODSJEK

Broj posjeta:
1448512

 


Obavijesti

Dodijeljene nagrade "Za žene u...

Nagrade Za žene u znanosti 2019. dodijeljene su 16. travnja 2019. u Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma. Dvije od četiri stipendistica su dr. sc. Andreina Belušić Vozila, koja je bila zaposlenica Geofizičkog odsjeka PMF-a gdje je i doktorirala, i Svjetlana Dekić s Biološkog odsjeka PMF-a. Čestitamo svim dobitnicama, a posebno Andreini!

 

Autor: Webmaster GFO

Raspisan je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2018./2019. Pravo natjecanja za Rektorovu nagradu imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Rok za prijavu na natječaj je petak 3. svibnja 2019. do 16:00.

Kriterije za vrednovanje radova prijavljanih na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu možete pogledati na povezniciOpća pravila mogu se pročitati u Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade.

Svi važeći dokumenti nalaze se u Studenti > Natječaji > Repozitorij (Rektorova nagrada).

Autor: Iva Dasović
Krajnji rok za dovršetak dodiplomskog...

Podsjećaju se studenti koji su upisali dodiplomski studij fizike – geofizike ak. god. 2004./2005. i ranije (tzv. stari ili predbolonjski program) da je 30. rujna 2019. krajnji rok za dovršetak studija prema uvjetima i pravilima koji su vrijedili prilikom upisa, prema Odluci Fakultetskog vijeća PMF-a o utvrđivanju roka za završetak dodiplomskih studija studenata upisanih na dodiplomske studije.

Autor: Iva Dasović


Događanja na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu

24.
Travanj
14:30-16:30,
Kemijski odsjek, P1

POVEZNICE