Broj posjeta:
1915226

Slab potres kod Bjelovara

Slab potres kod Bjelovara

Marija Mustać

Danas, 19. siječnja 2022. godine u 18 sati i 17 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom 9 km istočno-sjeveroistočno od Bjelovara. Magnituda potresa iznosila je 2.5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na III stupnja EMS ljestvice.

Slab potres kod Petrinje

Slab potres kod Petrinje

Webmaster GFO

Danas, 15. siječnja 2022. godine u 13sati i 52 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 2.5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III stupnja EMS ljestvice.

Još jedan slab potres kod Petrinje

Još jedan slab potres kod Petrinje

Webmaster GFO

Večeras, 11. siječnja 2022. godine u 22 sata i 32 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom 9 km jugo-jugoistočno od Petrinje, kod Čuntića. Magnituda potresa iznosila je 2.7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice.

Umjeren potres kod Petrinje

Umjeren potres kod Petrinje

Marija Mustać

Noćas, 11. siječnja 2022. godine u 2 sata i 32 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom 7 km zapadno od Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na IV stupnja EMS ljestvice.

Slab potres kod Petrinje

Slab potres kod Petrinje

Webmaster GFO

Večeras, 10. siječnja 2022. godine u 23 sati i 3 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom 3 km južno od Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV  stupnja EMS ljestvice

Više

OSJETILI STE POTRES? JAVITE NAM KAKO!
Ako ste osjetili potres pozivamo Vas da ispunite upitnicu o potresu i pružite vrijedne informacije o tome kakvi su bili učinci potresa u Vašem mjestu.
Za ispunjavanje upitnice kliknite ovdje.


Poveznica na Twitter Seizmološke službe:
                                       
 Seizmološka služba Hrvatske 
 

Upute za postupanje u slučaju potresa 
Brošura: "LJUDI SU PREŽIVJELI KATASTROFALNE POTRESE. MOŽEŠ I TI, PRIPREMI SE"


Ured za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba
Što je potres? Kako se ponašati prije, tijekom i nakon potresa, saznajte u letku izrađenom u suradnji s Uredom za upravljanje u hitnim situacijama grada Zagreba  - (UHS LETAK - potres.pdf) 


Repozitorij