Studiji na Geofizičkom odsjeku PMF-a

Na Geofizičkom odsjeku nositelji smo i izvodimo tri sveučilišna studija različite razine: preddiplomski studij Geofizike, diplomski studij Fizike – geofizike, a u suradnji s Fizičkim odsjekom i poslijediplomski doktorski studij Fizike, smjer Geofizika. Studiji su istraživačkog tipa i organizirani su tako da čine jedan slijed koji će pomoći budućem geofizičaru da postane vrstan stručnjak u svom području.

     

Akademski naziv koji se stječe završetkom studija:

  • prvostupnik geofizike (preddiplomski studij) s međunarodnom kraticom univ. bacc. geophys.
  • magistar fizike – geofizike (diplomski studij) s međunarodnom kraticom mag. phys.– geophys.

Na podstranicama mogu se pronaći različite informacije o studiju, programu i pravilima studiranja te izvođenju nastave (raspored sati, pisanju diplomskog rada i sl.)

Više informacija o studiju i geofizici budući studenti mogu saznati na stranici. Za sva pitanja u vezi upisa i nastave na preddiplomskom studiju geofizike i diplomskom studiju fizika-geofizika obratite se pomoćnici pročelnice za nastavu izv. prof. dr. sc. Maji Telišman Prtenjak ili pročelnici izv. prof. dr. sc. Snježani Markušić.

 

Ured za studente Fizičkog i Geofizičkog odsjeka

Geofizički odsjek Ured za studente (tzv. Referadu) dijeli s Fizičkim odsjekom, a nalazi se u zgradi Fizičkog odsjeka na adresi Bijenička cesta 32. Ured za studente zadužen je za administraciju vezanu uz studij – provođenje upisa godine i semestra, ovjeravanje proteklog semestra, zaprimanje molbi te je prvo mjesto za informacije o studentskim upisima, mogućnostima, pravima i sl.

Radno vrijeme: 11 – 13 h

E-adresa: referada[at]phy.hr

Telefon: 01 460 5518

 


Mole se studeti(ce) druge godine diplomskog studija i apsolventi(ce) koji planiraju upisati kolegij Stručna praksa u zimskom semestru da se što prije jave na e-poštom doc. dr. sc. Ivi Dasović kako bi se dogovorili o upisu kolegija.

Autor: Iva Dasović
Popis obavijesti

Repozitorij

Poveznice