O djelatniku

Ivan Leonardo Zagoda, ing. arh.

Funkcija:ISVU koordinator GEOG
Lokacija: 314, ISVU koordinator
Telefon:01/4895 456
E-mail: E-mail
Zavod/služba: GEOG - Kartografsko-tehnički centar
Na zavodu od:1994.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Povijest zaposlenja

Od 01.02.1994. zaposlen na Geografskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Zagreb.

Od 2001./2002. zaposlen u Kartografsko-tehničkom centaru u sklopu kojega je bogata kartografska zbirka. Kartografsko-tehnički centaru ustrojen je i sastavni je dio Geografskog odsjeka od 2001./2002. akademske godine.

Od 2001. godine Grafički i Tehnički urednik Stručno-informativnog časopisa za geografiju GEOGRAFSKI HORIZONT (https://hrcak.srce.hr/geografski-horizont).

Od 2015. godine Prijelom i priprema za tisak: Znanstveni časopis Hrvatskoga geografskog društva i Geografskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu HRVATSKI GEOGRAFSKI GLASNIK

Od 2019. godine Grafička priprema: Znanstveni časopis Geografskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ACTA GEOGRAPHICA CROATICA