O djelatniku

doc. dr. sc. Mladen Maradin

Zvanje: docent

Telefon:
01/4895 432

Nastava

Životopis

Mladen Maradin je rođen 20. studenog 1978. godine u Karlovcu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Godine 2004. diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu, na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, na Geografskom odsjeku te je stekao stručni naziv profesor geografije. Poslijediplomski studij Geografske osnove prostornog planiranja i uređenja upisao je 2005. godine, a u prosincu 2011. je doktorirao te je stekao akademski stupanj doktora znanosti. Na Geografskom odsjeku zaposlen je od 2005. godine. Aktivni je član je Hrvatskog geografskog društva. Samostalno ili u koautorstvu objavio je osam znanstvenih i stručnih radova. Aktivno je sudjelovao na osam domaćih i međunarodnih znanstvenih skupova. Za postignute rezultate u znanstvenom i stručnom radu 2013. godine dodijeljena mu je nagrada Mladi znanstvenik koju dodjeljuje Fakultetsko vijeće PMF-a.


PROŠIRENI ŽIVOTOPIS

EXTENDED CV

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Nastava

Repozitorij je prazan