Ostali oglasi

Ovdje objavljujemo oglase koji bi mogli biti zanimljivi studentima i studenticama, a koji nisu oglasi za zapošljavanje (stipendije, natjecanja, izazovi i sl.).

NAPOMENA: Sadržaj oglasa i točnost objavljenih informacija, kao i održavanje oglašenih aktivnosti, isključiva su odgovornost tvrtke koja je autor oglasa i koja je oglas dostavila na objavu.


A1 - STEMfemme program plaćene prakse...

A1 Hrvatska lansirala je novi program plaćene prakse namijenjen djevojkama:  A1 STEMfemme program koji je već objavljen u okviru Karijernog centra PMF-a.

 

Tromjesečni program A1 STEMfemme namijenjen je djevojkama u STEM-u, koje su na završnoj godini (5. godini) jednog od sljedećih fakulteta: PMF matematika, FER, FOI, FESB, FERIT, FPZ ili TVZ te  obuhvaća plaćenu stručnu praksu u našim tehničkim i poslovnim odjelima uz podršku mentora/ice i strukturirani edukacijski program.

 

Zašto djevojke?

 

Svjesni smo koja je važnost ženskog pristupa poslu i znanosti kao i podzastupljenosti žena u ICT-u te im želimo pružiti najbolje prilike za učenje i razvoj karijere.

 

  Još uvijek imamo značajno više muškaraca u tehničkom dijelu naše kompanije, a znamo da je za uspješan i kreativan tim potrebna raznolikost. (S druge strane u istom tom dijelu imamo čak 38% žena liderica!)

 

Želimo ohrabriti i buduće generacije talentiranih djevojaka da se odluče za karijeru u STEM-u. Čekaju ih otvorena vrata!

 

Program će se održavati u sljedećim  područjima: Data Anaytics, Data Science i razvoj mreže.

 

Sve detalje možete pročitati na linku: https://jobs.a1.com/hr/a1-stemfemme/.

 

Prijave su otvorene do 27.03.2022 .

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti