Stipendije


Mlada si, motivirana, proaktivna osoba, koja želi steći praktična znanja i radno iskustvo kroz zanimljive radionice, timski rad na projektima i prakse unutar odjela vodeće medijske kuće u Hrvatskoj? Ako su ti odgovori potvrdni - za tebe je idealna Styria:SCOOL Akademija!

Predavanja i radionice izvode se online, vikendima kroz 4 tjedna, nakon čega slijedi 3 tjedna timskog rada koji završava dodjelom certifikata i novčanih stipendija najuspješnijim sudionicima.

Sve što ti je za prijavu potrebno je malo vremena i kreativnosti u obliku upitnika kojega možeš pronaći na poveznici. On sadrži tri sekcije koje je potrebno ispuniti kako bi tvoja prijava bila potpuna:

  • kratki kviz o Styria:SCOOL Akademiji, Styriji i njenim brendovima
  • svoj sažeti životopis
  • kreativni uradak na temu „Baš sam COOL, uzmi me za SCOOL“

Detalje i smjernice za prijavu i izradu kreativnog uratka možeš pronaći unutar upitnika koji je prvi i ujedno najvažniji korak selekcijskog postupka. Na temelju odgovora u upitniku i dokumenata koje trebaš priložiti, odlučujemo o užem krugu kandidata koje ćemo pozvati na grupni selekcijski postupak.

Prijave su otvorene do 26. rujna do kraja dana.

Akademija se sastoji od predavanja i radionica koje se održavaju online, vikendima od 15. listopada do 14. studenog, a job shadowing program radnim danima prema dogovoru. Sudjelovanje na predavanjima i radionicama je obvezno, moguće je izostati samo jednom, a nakon završetka predavanja očekuje te timski rad na projektnom zadatku.

Sudjelovanje na Akademiji je potpuno besplatno, jedino što ćeš morati uložiti je svoje vrijeme!

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti