Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

NOVO - Upute studentima o pristupanju prvim kolokvijima u studenom i prosincu 2020.

Molimo studente koji će pristupiti kolokvijima da svakako prije dolaska na fakultet provjere na web-stranicama kolegija raspored pisanja po dvoranama. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti neki identifikacijski dokument (primjerice, osobnu iskaznicu ili iksicu). Svaki student treba doći barem 15 minuta prije termina pisanja. Na ulazu u fakultet studenti će morati dezinficirati ruke. Na kolokvije studenti svakako trebaju ponijeti zaštitnu masku za lice koju su dužni nositi prilikom boravka u zgradi fakulteta. Mole se studenti da prilikom ulaska, izlaska te kretanja zgradom fakulteta vode brigu o održavanju fizičke distance. Nakon ulaska u dvoranu svakog studenta će dežurni asistent ili nastavnik uputiti na mjesto gdje će sjesti, pazeći pritom na održavanje fizičke distance.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, koja se već tradicionalno svake godine održava u mjesecu studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili sve informacije o uvjetima upisa i studiranja, ove je godine organizirana u digitalnom obliku.

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavat će se od 19. do 21. do studenoga 2020. na podstranici Smotr@, koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije. 

Ovogodišnji je moto Smotre Klikni s faksom!  Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Program ovogodišnje Smotre izvodit će se u hibridnom oblikuu kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

 

Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu također sudjeluje u virtualnom obliku na ovogodišnjoj Smotri. Svi zainteresirani na podstranici fakulteta moći će se raspitati o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima. Osim toga,  moći će pristupiti i virtualnim štandovima gdje će preko platforme Zoom dobiti odgovore na sva svoja pitanja. 

 

 

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu službeno započinje u četvrtak 19. studenoga 2020. u 11 sati.

 

Program smotre dostupan je ovdje. 

Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

23.
studenoga
24.
studenoga
14:15-16:00,
Zoom aplikacija
24.
studenoga

Broj posjeta:
202759