Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Nastava u ljetnom semestru akad. god. 2020./21.

Nastava u ljetnom semestru akad. god. 2020./21. bit će organizirana u 15 tjedana: 6 tjedana nastave, 3 kolokvijska tjedna te 6 tjedana nastave. Studenti 1. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika podijeljeni su u 4 grupe: A, B, C i D, dok su studenti 1. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika; smjer: nastavnički i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Matematika i fizika; smjer: nastavnički podijeljeni u 2 grupe: E i F. Počevši od 1. tjedna nastave, prema rasporedu, kontaktnoj nastavi prisustvuje jedna studijska grupa dok druga grupa (iz istog turnusa) prati nastavu putem izravnog prijenosa na platformi Zoom. U 2. tjednu nastave, grupa koja je u prethodnom tjednu imala kontaktnu nastavu prati nastavu putem interneta, a grupa koja je u prethodnom tjednu pratila nastavu putem interneta ima kontaktnu nastavu. Isto pravilo vrijedi za 5. i 6., 10. i 11. te 14. i 15. tjedan nastave. Sva nastava odvijat će se prema rasporedu u predavaonici 003 i Čitaonici. Studenti 2. i 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika podijeljeni su u 4 grupe: A, B, C i D, dok su studenti 2. i 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika; smjer: nastavnički i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Matematika i fizika; smjer: nastavnički podijeljeni u 2 grupe: E i F.  Sva nastava odvijat će se prema rasporedu. Kontaktna nastava održava se samo iz obaveznih predmeta u predavaonici 003 i Čitaonici i to u 3. i 4. te 12. i 13. tjednu nastave i istoj  prisustvuje samo jedna studijska grupa dok druga grupa (iz istog turnusa) prati nastavu putem izravnog prijenosa na platformi Zoom. Nastava iz izbornih predmeta u cijelosti se izvodi na daljinu. Nastava za studente diplomskih i zadnje dvije godine integriranog studija u cijelosti se izvodi na daljinu prema rasporedu. Sva nastava koja se održava u predavaonici 003 i Čitaonici bit će izravno emitirana putem platforme Zoom. Adrese za praćenje predavanja su sljedeće: https://zoom.us/my/predavaonica003 (predavaonica 003) i https://zoom.us/my/citaonica (Čitaonica). Za dodatne informacije posjetite internetske stranice kolegija.


UPIŠI MATEMATIKU


Stručna sekcija HMD-a nastavlja s održavanjem sinkronih online stručno-metodičkih predavanja za svoje članove i sve zainteresirane nastavnike.

Drugo predavanje u 2021. godini održat će se 7. svibnja 2021. 17:00 sati putem aplikacije BigBlueButton.

Predavanje pod nazivom

Implementacija različitih tipova matematičkih zadataka u sustavu Moodle

održat će Igor Lulić, mag. math., predavač na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Planirani sažetak predavanja i životopis predavača Igora Lulića, mag. math., možete preuzeti ovdje.

Odlukom predavača predavanje će biti snimano. Snimka predavanja će naknadno biti dostupna putem poveznice objavljene na ovoj internetskoj stranici. Odlukom Odbora Stručne sekcije HMD-a diskusija poslije predavanja neće biti snimana.

Napomena: Za sudjelovanje na predavanju obavezna je prethodna prijava. Prijaviti se možete ovdje.

Prijave su moguće najkasnije do srijede, 5. svibnja 2021., u 17:00 sati. Naknadne prijave neće biti prihvaćene. Pravovremeno prijavljeni nastavnici če e-poštom na e-adresu navedenu prilikom prijave dobiti poveznicu putem koje će moći sudjelovati na predavanju.

Autor: Marina Borčić
Popis obavijesti

Događanja

17.
svibnja
16:00-18:00,
Zoom aplikacija
17.
svibnja
21.
svibnja
14:00-16:00,
Zoom aplikacija

Broj posjeta:
455566