Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Nastava u ljetnom semestru akad. god. 2020./21.

Nastava u ljetnom semestru akad. god. 2020./21. bit će organizirana u 15 tjedana: 6 tjedana nastave, 3 kolokvijska tjedna te 6 tjedana nastave. Studenti 1. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika podijeljeni su u 4 grupe: A, B, C i D, dok su studenti 1. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika; smjer: nastavnički i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Matematika i fizika; smjer: nastavnički podijeljeni u 2 grupe: E i F. Počevši od 1. tjedna nastave, prema rasporedu, kontaktnoj nastavi prisustvuje jedna studijska grupa dok druga grupa (iz istog turnusa) prati nastavu putem izravnog prijenosa na platformi Zoom. U 2. tjednu nastave, grupa koja je u prethodnom tjednu imala kontaktnu nastavu prati nastavu putem interneta, a grupa koja je u prethodnom tjednu pratila nastavu putem interneta ima kontaktnu nastavu. Isto pravilo vrijedi za 5. i 6., 10. i 11. te 14. i 15. tjedan nastave. Sva nastava odvijat će se prema rasporedu u predavaonici 003 i Čitaonici. Studenti 2. i 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika podijeljeni su u 4 grupe: A, B, C i D, dok su studenti 2. i 3. godine Preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika; smjer: nastavnički i Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Matematika i fizika; smjer: nastavnički podijeljeni u 2 grupe: E i F.  Sva nastava odvijat će se prema rasporedu. Kontaktna nastava održava se samo iz obaveznih predmeta u predavaonici 003 i Čitaonici i to u 3. i 4. te 12. i 13. tjednu nastave i istoj  prisustvuje samo jedna studijska grupa dok druga grupa (iz istog turnusa) prati nastavu putem izravnog prijenosa na platformi Zoom. Nastava iz izbornih predmeta u cijelosti se izvodi na daljinu. Nastava za studente diplomskih i zadnje dvije godine integriranog studija u cijelosti se izvodi na daljinu prema rasporedu. Sva nastava koja se održava u predavaonici 003 i Čitaonici bit će izravno emitirana putem platforme Zoom. Adrese za praćenje predavanja su sljedeće: https://zoom.us/my/predavaonica003 (predavaonica 003) i https://zoom.us/my/citaonica (Čitaonica). Za dodatne informacije posjetite internetske stranice kolegija.


UPIŠI MATEMATIKU


Potvrde o dodatnim postignućima koje nisu evidentirane u sustavu Postani student, npr.

  • potvrda o položenim predmetima na International Baccalaureate (Obavijest o uspjehu na završnom ispitu međunarodne mature)
  • potvrda o položenim predmetima na University of Cambridge International Examinations (Statement of Results)
  • potvrda o sudjelovanju na međunarodnoj olimpijadi iz matematike (samo IMO ili MEMO)
  • potvrda o izboru u ekipu za međunarodnu olimpijadu iz matematike u godini upisa na studij (samo IMO i MEMO)

 

treba poslati preporučenom poštom na adresu

PMF – MATEMATIČKI ODSJEK

(za razredbeni postupak)

Bijenička 30

10000 Zagreb

Dokumenti moraju bit zaprimljeni do 30. lipnja 2021.

  • Vrednuju se isključivo originali ili preslike dokumenata ovjerene kod javnog bilježnika.
  • U popratnom pismu obavezno napišite koja posebna dostignuća želite da budu vrednovana, te navedite telefonski broj za kontakt u slučaju potrebe nadopunjavanja dokumentacije.
  • Kandidati koji se prijavljuju na više studija na Matematičkom odsjeku šalju jedan primjerak potvrda, uz naznaku da se vrši prijava na više studija.
  • Nije potrebno slati potvrde o dostignućima vidljivim u sustavu postani student.
  • Povrat originalne dokumentacije vršit će se prilikom upisa ili na zahtjev.
Autor: Snježana Lubura Strunjak
Popis obavijesti

Događanja

14.
lipnja
14:00-15:00,
Zoom aplikacija
14.
lipnja
16.
lipnja
13:15-15:15,
Zoom aplikacija

Broj posjeta:
488004