Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Meet the Mathematicians 2022.

Meet the Mathematicians će se održati 20. svibnja 2022. Glavna ideja događaja je povezati studente matematike i poslodavce koji zapošljavaju matematičare. Predstavljanja poslodavaca će se održati putem kratkih videa od 15. do 20. svibnja. PROGRAM 13:00 - 17:00 Career speed dating poslodavci su podijeljeni u osam grupa po četiri-pet tvrtki studenti se prijavljuju za razgovor u grupama (prijava obavezna) prema zadanom rasporedu održavaju se razgovori u trajanju od 5 minuta sa svim poslodavcima u grupi cilj je razmijeniti osnovne informacije te dogovoriti stručne prakse ili daljnje intervjue za posao Prijave za career speed dating - prijave se otvaraju 25. travnja, a zatvaraju nakon popunjenja kapaciteta. Prijave se podnosi putem Google obrasca. Za obavijest pratite web stranicu i Facebook stranicu događaja:   Važne napomene za career speed dating Potrebno je priložiti životopis. Prihvaćaju se samo prijave sa student.math adresom! Treba odabrati od jedne do četiri grupe u kojima želite pristupiti career speed datingu. Prijave se prihvaćaju do popunjenja kapaciteta. Prednost imaju studenti diplomskih studija.   Konačni raspored studenata po grupama ćemo studentima javiti 13. svibnja 2022. na navedenu e-mail adresu i studenti trebaju potvrditi sudjelovanje. Raspored će biti formiran s namjerom da zadovoljimo interes što većeg broja studenata. Organizator ne može garantirati da će studenti biti raspoređeni u svim označenim grupama.


UPIŠI MATEMATIKU


Stručna praksa u Hrvatskoj agenciji...

HRVATSKA AGENCIJA ZA NADZOR FINANCIJSKIH USLUGA

objavljuje NATJEČAJ za obavljanje studentske stručne prakse u 2022. godini


Želite li vidjeti i iskusiti kako ono što učite u teoriji izgleda u praksi? I to iz perspektive onoga tko provodi nadzor nad sudionicima financijskih tržišta kao što su društva za osiguranje, mirovinska društva, investicijska društva, burza…

Ako je vaš odgovor DA, pozivamo vas da se prijavite i steknete vrijedno iskustvo koje će vam biti korisno u nastavku vašeg studija i koje će vas usmjeriti u budućoj karijeri.

 1. Uvjeti:
 • redoviti studij i status redovitog studenta
 • upisana prva ili viša godina studija čiji program odgovara poslovanju i potrebama Hanfe (ekonomija, pravo, matematika, fizika)
 • regulirano obvezno zdravstveno osiguranje za vrijeme obavljanja prakse
 • hrvatsko državljanstvo.

 1. Kriteriji odabira:
 • redovitost školovanja (upis godine za godinom i uredno izvršavanje studentskih obveza)
 • podudarnost programa studija s poslovanjem i potrebama Hanfe
 • visina prosjeka ocjena
 • procjena motivacije i interesa.

 1. Potrebni dokumenti:
 • popunjena elektronička prijavnica
 • životopis
 • uputnica obrazovne institucije za studente kojima je praksa obvezna (ako je na stranom jeziku, potreban je prijevod ovlaštenog sudskog tumača)
 • dokaz o statusu redovitog studenta
 • dokaz o položenim ispitima i ocjenama
 • domovnica.

Studentska stručna praksa u Hanfi može trajati najviše 20 radnih dana, a obavljat će se u razdoblju od lipnja do rujna 2022. godine. Za obavljanje studentske stručne prakse studentima se ne plaća naknada niti se podmiruju bilo kakvi drugi povezani troškovi (prijevoz, smještaj i sl.). Nakon obavljene studentske prakse studentu će biti izdana odgovarajuća potvrda.

Nakon provedenog natječaja, na temelju uvjeta i kriterija odabira, odabrat će se studenti kojima će se omogućiti obavljanje studentske stručne prakse u Hanfi.

Molimo vas da se prijavite na način da popunite elektroničku prijavnicu te dostavite tražene dokumente u digitalnom ili skeniranom obliku. Rok za prijavu je 15. svibnja 2022. godine.

S razlozima i načinima prikupljanja vaših osobnih podataka, kao i s načinom na koji se oni koriste možete se upoznati putem poveznice Pravila privatnosti na našim internetskim stranicama.

KLASA: 132-01/22-01/01

URBROJ: 326-01-30-33-22-1

Zagreb, 3. svibnja 2022.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti

Događanja

15.
svibnja
-
20.
svibnja
18.
svibnja
14:00-14:15,
Predavaonica 004, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
19.
svibnja
17:00-19:00,
Matematički odsjek (dvorište), Bijenička cesta 30.
23.
svibnja
16:00-18:00,
Predavaonica A201, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
24.
svibnja
16:15-18:15,
Predavaonica 104, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30

Broj posjeta:
979409