Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Uvodna predavanja za studente 1. godine

Uvodna predavanja održati će se u petak, 30. rujna 2022. prema sljedećem rasporedu:Preddiplomski sveučilišni studij Matematika s početkom u 10:00 sati u predavaonici 003.  Preddiplomski sveučilišni studij Matematika; smjer nastavnički i Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Matematika i fizika; smjer: nastavnički s početkom u 12:00 sati u predavaonici 003.


UPIŠI MATEMATIKU


 

Upisi u zimski semestar ak. god. 2022./23. su od 19. rujna do 30. rujna 2022.

Molimo studente da prije upisa provjere na studomatu imaju li upisane ocjene iz svih položenih predmeta. Upis se ne smije obaviti dok ne budu upisane SVE ocjene.
Za troškove upisa potrebno je uplatiti 150,00 HRK (19,91 EUR) (uplatnicu nije potrebno dostavljati Uredu za studente).  Nakon upisa na Studomatu račun za uplatu će Vam biti poslan mailom i nakon toga uplaćujete 150,00 HRK (19,91 EUR).
Studenti preddiplomskih i integriranog studija upisuju se putem studomata. Za predmete koje ne mogu upisati putem studomata trebaju slati  molbu i pripadajuću uplatu ISKLJUČIVO putem aplikacije https://upisi.math.hr . U aplikaciju se ulogirate putem AAI-a. Molimo da koristite odgovarajuće obrasce dostupne na web stranici Studenti/Obrasci za molbe i Cjenik PMF-a

IZNIMKA - Studenti preddiplomskih i integriranog studija a koji imaju priznate ispite te zbog toga ne mogu izvršiti upis putem Studomata potrebno je poslati popis kolegija koje upisuju  na mail upisi@math.hr.
Studenti diplomskih studija također upisuju putem studomata predmete koje mogu upisati, a pored toga sve predmete navode na upisnom listu kojeg šalju putem aplikacije https://upisi.math.hr.  Upisni listovi su dostupni na web stranici Studenti/Obrasci za molbe.

Studenti diplomskih studija koji uz upisni list imaju i molbu isto uz pripadajuću uplatu sukladno Cjeniku šalju kompletnu dokumentaciju putem aplikacije https://upisi.math.hr.
Studenti koji upisuju kolegij Diplomski rad  šalju putem aplikacije https://upisi.math.hr ispunjen obrazac za prijavu teme diplomskog rada (dostupan na web stranici Studenti/Diplomski rad i diplomski ispiti) s potpisom voditelja rada uz pripadajući upisni list. Ako se Diplomski rad upisuje 3 ili više puta potrebno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku.
Za kolegije koje student upisuju 3 ili više puta obavezno je priložiti molbu i uplatu sukladno Cjeniku isto putem aplikacije https://upisi.math.hr.

Nakon upisa u zimski semestar nije moguće tražiti mirovanje studija za prethodnu godinu ili  semestar.
Upis je potrebno izvršiti  u navedenom roku, naknadni upis plaća se 400 HRK (53,09 EUR).

* Iznos u eurima izračunat je pretvorbom cijene izražene u HRK uz primjenu fiksnog tečaja HNB, 1 EUR = 7,53450 HRK.


KONTROLA UPISA - VAŽNO !!!
Nakon obavljenog upisa student je dužan provjeriti jesu li svi željeni predmeti upisani na Studomatu. Ukoliko se predmeti ne vide na upisnom listu (Studomatu)  smatraju se neupisanima i student ih ne može slušati i polagati. O eventualnim nepravilnostima poslati mail  na  upisi@math.hr.


Prof. dr. sc. Nikola Sandrić
Pomoćnik pročelnika MO za nastavu
 

Autor: Marina Borčić
Popis obavijesti

Događanja

26.
rujna
11:00-13:00,
Predavaonica 121, Građevinski fakultet Zagreb, Kačićeva 26
26.
rujna
16:00-18:00,
Predavaonica A201, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
28.
rujna
10:45-13:15,
Fakultet elektrotehnike i računarstva, Zgrada D, Siva vijećnica
29.
rujna
12:15-14:15,
Predavaonica 104, Matematički odsjek, Bijenička cesta 30
02.
listopada
-
08.
listopada
8:45-20:00,
Dubrovnik

Broj posjeta:
1268392