Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Anketa o radu studenata uz studij

U svrhu upoznavanja okolnosti u kojima studenti Matematičkog odsjeka PMF-a studiraju, posebno u vidu rada uz studij, provodimo kratku anonimnu anketu. Anketa je dostupna na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/e/B2YcAmATzx


UPIŠI MATEMATIKU


Career Speed Dating karijerno događanje

U tijeku su prijave za studente za sudjelovanje na ovogodišnjem Career Speed Datingu

 

Prijave studentica i studenata za ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga su u tijeku! Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 25. studenog 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju vas da se prijavite putem poveznice i maksimalno iskoristite svojih 8 minuta!

Pitate se zašto se prijaviti?

  • Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu - ove godine u online izdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća koji žele upoznati ambiciozne buduće inženjerke i inženjere.
  • Imat ćete priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore.
  • Ove godine sudjeluju 54 poduzeća podijeljena u 9 skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata. Vaša najveća prednost je što samostalno birate s kojom ćete skupinom poduzeća dejtati ovisno o vašim interesima.
  • Career Speed Dating sjajna je prilika da usavršite svoje prezentacijske vještine i upoznate predstavnike poduzeća čije vas područje rada zanima.
  • Uz to, nakon informativnog razgovora dobit ćete, ali i dati, povratnu informaciju na protekli razgovor.

Create Your Core Connection!

Uzmite stvar u svoje ruke i prijavite se za Career Speed Dating do 25. studenog 2022. godine! Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija pratite službenu stranicu događaja te Instagram, LinkedIn i Facebook profil.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti

Događanja

30.
siječnja

Broj posjeta:
1966734