Znanstveni radovi

Znanstveni radovi objavljeni u Q1 časopisima od 2019. godine dostupni su ovdje.


Projekti

Popis projekata dostupan je ovdje.


Nagrađivani nastavnici

Popis nagrađivanih nastavnika Matematičkog odsjeka dostupan je ovdje.


Dobrodošli na stranicu matematičkog odsjeka


IZDVOJENE OBAVIJESTI

...
Izdvojeno Matematika

Anketa o radu studenata uz studij

U svrhu upoznavanja okolnosti u kojima studenti Matematičkog odsjeka PMF-a studiraju, posebno u vidu rada uz studij, provodimo kratku anonimnu anketu. Anketa je dostupna na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/e/B2YcAmATzx


UPIŠI MATEMATIKU


"Što nas nisu (na)učili u...

U utorak 6.12. u 17:30 na Matematičkom odsjeku PMF-a Mario Škorić iz Addiko banke će održati radionicu kako bi odgovorio na pitanje Što nas nisu (na)učili u školi.

 

Na predavanju će biti govora o raznim temama financijske pismenosti poput korištenja financijskih instrumenata, usporedbe digitalnih i tradicionalnih banaka, donošenja odluka u vezi štednje ili kredita, investicijama, inflaciji, uvođenju eura, mirovinskim stupovima... te će svi sudionici kroz interaktivno predavanje moći postaviti dodatna pitanja koja ih zanimaju.

 

Radionica je dio projekta Financijska pismenost u suvremenom matematičkom obrazovanju (FinPisSMO), a održat će se u prostoriji 005 na Matematičkom odsjeku.

 

Kako bismo bili sigurni da ćemo imati dovoljno prostora za sve zainteresirane, molimo da svoj interes za sudjelovanjem potvrdite putem ankete (samo se traži ime i studij) na ovoj poveznici.

Autor: Božidar Tartaro
Popis obavijesti

Događanja

30.
siječnja

Broj posjeta:
1966701