Novosti

...
Novosti Geografija

Preseljenje ureda i učiona Geografskog odsjeka

S obzirom da smo konačno ishodili dopuštenje ministarstva za najam učionica i ureda na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u tjednu 27. 6-1. 7. započet će selidba ureda, preseljenje namještaja u učionice i njihovo osposobljavanje za rad. *** U terminima i lokacijama ispita u ljetnom ispitnom roku neće biti promjena. *** S obzirom da ponovno moramo spakirati urede, prenijeti sve na novu lokaciju i tamo sve raspakirati očekujemo povremene poteškoće u radu. Stoga Vas molim za razumijevanje. *** U radu knjižnice i dalje imamo poteškoća zbog neplaniranog kašnjenja preuređenja prostora na što ne možemo utjecati, no zajedno s pravnom službom PMF-a radimo na njihovom uklanjanju. Hvala na razumijevanju i strpljenju.


Na temelju čl. 13 Statuta i odredbi čl. 2 Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2021./2022.

Prijava radova za Rektorovu nagradu obavlja se popunjavanjem odgovarajućih obrazaca na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu. Studenti mogu pristupiti ovoj aplikaciji svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Ako studenti ne znaju korisničku oznaku ili zaporku, za pomoć se mogu obratiti administratoru matične ustanove.

Rok za prijavu na Natječaj je četvrtak 30. lipnja 2022. do 16 sati.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akad. god. 2021./2022.

Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst, 28. veljače 2020.).

ELEMENTI  KOJI SE UZIMAJU PRI OCJENI RADA ZA REKTOROVU NAGRADU NA GEOGRAFSKOM ODSJEKU

 

Studenti su dužni do četvrtka 30. lipnja 2022. do 16 sati obaviti prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta te u studentsku referadu matičnog Odsjeka dostaviti:

  • uvezani ispis cijelog prijavljenog rada u dva primjerka, uključujući i vlastoručno potpisano pisano obrazloženje mentora o udovoljavanju kriterijima izvrsnosti, isprintano direktno s mrežne stranice Sveučilišta i
  • cijeli prijavljeni rad u elektroničkom obliku (u pdf formatu) na e-adresu studentske referade matičnog Odsjeka (referada@geog.pmf.hr),

oboje s naznakom Povjerenstvo za ocjenu studentskih radova PMF-a u postupku dodjele Rektorove nagrade za ak. god. 2021./2022.

Uz to, studenti koji prijavljuju rad za Rektorovu nagradu dužni su u Ured za studente Geografskog odsjeka dostaviti do četvrtka, 30. lipnja 2022. godine do 16 sati sljedeće dokumente:

IZJAVA

OBRAZAC

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti