Novosti

...
Novosti Geografija

Preseljenje ureda i učiona Geografskog odsjeka

S obzirom da smo konačno ishodili dopuštenje ministarstva za najam učionica i ureda na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u tjednu 27. 6-1. 7. započet će selidba ureda, preseljenje namještaja u učionice i njihovo osposobljavanje za rad. *** U terminima i lokacijama ispita u ljetnom ispitnom roku neće biti promjena. *** S obzirom da ponovno moramo spakirati urede, prenijeti sve na novu lokaciju i tamo sve raspakirati očekujemo povremene poteškoće u radu. Stoga Vas molim za razumijevanje. *** U radu knjižnice i dalje imamo poteškoća zbog neplaniranog kašnjenja preuređenja prostora na što ne možemo utjecati, no zajedno s pravnom službom PMF-a radimo na njihovom uklanjanju. Hvala na razumijevanju i strpljenju.


Međunarodni simpozij...

Od 7. do 9. listopada 2022. godine u Pećinskom parku Grabovača u Perušiću će se održati Međunarodni simpozij "Georaznolikost i geobaština – stanje i perspektive" / International Symposium "Geodiversity and Geoheritage - State and Perspectives"

Na skupu će se okupiti stručnjaci, istraživači, znanstvenici i nastavnici iz sektora zaštite prirode, obrazovanja, znanosti i turizma, ali i studenti pred kojima je budućnost.

Organizatori Simpozija su Geografski odsjek i JU Pećinski park Grabovača.

Simpozij je posvećen temama i problematici iz sfere georaznolikosti, geobaštine i geoturizma.

Prva obavijest i obavijesti koje će uslijediti možete pratiti na web stranici GEORAZNOLIKOST-GEOBAŠTINA 2022. - o Simpoziju - Geografski odsjek.

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti