Novosti

...
Novosti Geografija

Izbori za Studentski zbor PMF-a

Dekan Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu donio je odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se u srijedu 29. 3. 2023. te u četvrtak 30. 3. 2023. u vremenu od 8,00 do 20,00.  Sve informacije i dokumenti vezani uz provođenje izbora, dostupni su na poveznicama u nastavku: Odluka Dekana o raspisivanju izbora za Studentski zbor Izborno povjerenstvo PMF-a  Povjerenstvo PMF-a za prigovore Odluka o provedbi studenstkih izbora za Studentski zbor PMF-a Zakon o Studentskom zboru Pravilnik o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Kandidature za Studentski zbor Kandidacijski obrazac


UNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Na natječaj se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaju. UNIQA stipendiranjem promiče uključivost i aktivno podržava kvalitetno obrazovanje osoba s invaliditetom.

Na natječaju za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom bit će odabrano sedam stipendista koji će za vrijeme trajanja ugovora o stipendiranju u razdoblju od godine dana primati mjesečnu stipendiju u iznosu od 1.750,00 kuna za akademsku godinu 2022/2023. Dodatne informacije možete naći na poveznici.
 

Autor: Ivana Erdelez
Popis obavijesti